Presentreklam

Isskrapor

image060När vintern närmar sig är detta den perfekta presenten. Här kan du få företagets logotyp tryckt på i både nyare varianter och de traditionella. Vissa kan få tryck på båda sidor vilket gör att du även kan få med ett speciellt budskap.

Denna variant är en isskrapa med parkeringsskiva.

Påsar och kassar

image062En present som alla har användning för. Företagets logga kan antingen broderas eller tryckas på. Här finns ett brett urval av påsar och kassar som passar utmärkt för mässor, event och andra jippon.

Denna kasse är i non woven och finns i färgerna svart, vitt och rött.

Klockor

image064Glöm inte tiden! Här finns klockor i en mängd olika utförande. Allt från vanliga armandsur till stora väggklockor som du enkelt kan märka med företagets logga.

Här har vi en väggklocka med silverram.

 

Muggar

image066Traditionell företagspresent till både din arbetsplats och andra tillfälle. Välj mellan en te- eller kaffemugg till kontoret eller en annan sort som passar när du är på språng. Här kan företagets logga tryckas i en eller flera färger på både traditionellt sätt och med lasergravyr.

Denna mugg är en praktisk miljösmart mugg.

 

Nyckelringar

image068Också en klassisk företagspresent i en massa olika utförande och färger. En liten ficklampa, måttband eller kanske en kapsylöppnare? Här kan du välja vad som passar ditt användningsområde och naturligtvis märks nyckelringen med ditt företags logga.

Här är en liten ficklampa med LED.

Detta är ett urval av alla våra profilprodukter som kan ditt företags logotyp och budskap kan tryckas på.