MJ företagspresenter

V älkomna till MJ Företagspresenter AB – Företaget med det personliga och stora utbudet av företagspresenter och presentreklam.

Hos oss hittar du allt från den lilla gåvan till dina kunder och besökare på mässor och event till den större presenten till kunder och medarbetare. Vi finns här för att du ska få möjligheten att hitta just det du söker när du letar företagspresenter. Oavsett om du är ett stort företag med väldigt specifika behov eller det lilla mindre företaget som vill ha snabba och effektiva lösningar.

Genom vår personliga service kan ni räkna med att alltid få hjälp med era gåvor och presenter. En personlig hälsning och ett vackert inslaget paket ingår alltid i priset. Ni kan få skickat företagspresenter till flera olika adresser. Genom vår stora vana att ta fram lösningar efter varje företags behov och idéer blir våra lösningar alltid skräddarsydda efter kundens önskemål.

De flesta företag brukar välja att visa sin uppskattning just under större högtider och då är inslagningen av gåvorna självklart anpassade efter högtiderna. I vårt sortiment hittar ni allt ifrån delikatesser och choklad till köksredskap, heminredning, spa-kit och plädar. I vår avdelning presentreklam hittar ni ett stort och varierat utbud av olika produkter där du kan få ditt företags logotyp och/eller budskap tryckt eller broderat på. Vi har såklart även företagspresenter som är alldeles perfekta för att visa lite uppskattning spontant utan någon större anledning oavsett årstid. Varför inte skicka en välfylld delikatesskorg fylld av spännande delikatesser från små producenter runt medelhavet eller kanske en chokladgåva fylld med lyxig och exklusiv choklad.

Är du ute efter presentreklam har vi många förslag som passar både det lilla och stora företaget.

Vår passion är att hjälpa både små och stora företag med sina presenter och gåvor till kunder och anställda och gör alltid vårt yttersta för att alla ska bli nöjda. Så tveka inte att kontakta oss så att vi får chansen att visa vad vi kan ta fram för skräddarsydda lösningar till just ert företag. Har ni några udda och lite speciella önskemål ser vi det som en utmaning att få chansen att visa vad vi går för.

Välkomna!

MJ Fîretagspresenter