Hus & Hem

Bröstförkläde

image035Justerbart bröstförkläde med nackband som är justerbart.

65 % polyester och 35 % bomull.

Mått 70×90

Färger: Svart, blått och vitt.

Keramiska knivar i högsta kvalité

image037För att kunna laga mat som ett riktigt proffs krävs bra knivar. Med dessa keramiska knivar får du en skarp matlagning med otroliga skäregenskaper och undviker samtidigt eventuell risk för metallsmak i maten.

Pastaset

image039Ett mycket praktiskt och smart durkslag i silikon och plast. Pastaslev och ett rivjärn passande parmesan eller vitlök ingår också.

Mått: Durkslag 23 cm i diam.

Slev 29×8 cm

Rivjärn 7×13

Klassisk skärbräda med handtag

image041En klassisk skärbräda i oljad FSC Certifierad akacia. Akaciamaterialet åldras med värdighet och är ett beständigt material.

Skärbrädan som har ett handtag passar även bra som serveringsbräda.

Mått: 52x23x1,5 cm

Kaffetermos

image043En klassisk, snygg kaffetermos i stilren design med en hög funktionalitet. En utvecklad pip som ger bättre precision när man ska hälla och en snygg, rödfärgad detalj i locket. En kaffetermos som uppskattas av alla oavsett smak och stil.

Storlek: 1L

Termoskanna med fyra muggar

image045Läcker och estetiskt tilltalande termoskanna med ergonomiskt handtag. Lätt att hålla i och riktigt snygg design. I detta set ingår också 4 passande stengodsmuggar.

Storlek: Termoskanna 1L, muggar 8x9x7,5cm

Färger: Rött, svart och vitt

Exklusiv stekpanna

image047En stekpanna i traditionellt och starkt material i högsta kvalité klätt med ett lager av koppar för jämn och snabb värmefördelning. Naturligtvis fungerar pannan på både induktionshäll och vanlig häll. En vacker och snygg panna att ha framme på hyllan.

Mått: 28cm i diam.

Serveringsfat

image049Designat i keramik med vackert blomstermönster. Handmålat med en vacker uttonande effekt. En inspirerande receptfolder kommer med detta vackra fat. Tål ej maskindiskas.

Storlek: 45x35x4cm

Doftljus Fresh

image051Härlig myskänsla och ljuvlig doftupplevelse med detta vackra ljus. En doft av nytvättat linne sprider sig i rummet och doften dröjer sig kvar länge.

Brinntid: 43 timmar

Mått: 10x12x6cm

Doftpinnar White tea

image053Exklusiva doftpinnar som ger en fräsch doft länge i rummet. Med sin stilrena design passar den i hemmets alla rum.

Storlek: 80 ml, 7×23

Spa-kit

image055Ett fantastiskt spa-set innehållande massageborste, pimpsten, ryggskrubbare och en vacker keramisk ljuslykta. Med den medföljande foldern med recept på bl.a. ansiktsmask får du möjlighet till ett alldeles eget hemmaspa.

Crystal fleecepläd och spatofflor

image057En härlig skön och mjuk pläd i Crystal fleece. Med de mycket fina fibrerna är denna fleecepläd mjukare än annan fleece. Med sitt klassiska mönster är den inte svår att tycka om.

Mått: 140×80

Behagliga spatofflor med stilrent dekorband och mjuk sula.

Storlek: Onesize